Over mij

Ik ben Laurens de Graaff. Een enthousiaste en creatieve student met een passie. In 2015 ben ik begonnen met mijn eigen drones te maken en via de dronefotografie heb ik ook de ‘normale’ fotografie opgepakt waar ik nu al enkele jaren mee bezig ben. Tot nu toe is fotografie vooral een dure hobby waar ik later mijn werk van wil maken.

Tussen mijn studie ‘ruimtelijke ordening en planologie’ in Deventer en mijn bijbaan bij het Saxion door train ik mijzelf steeds meer met de camera. Als fotograaf voor mijn werk, studie of lekker als hobby. Ook videografie is hier een onderdeel van.

Met deze website wil ik mijn hobby verder ontwikkelen en meer delen. Dus op deze site kunt u mijn werk zien en u laten inspireren. Wil je mooie plaatjes van een event, optreden, jezelf of bedenk maar iets geks; dan sta ik daar zeker voor open!

 

Gear

Ik maak gebruik van de Nikon D3300 spiegelreflex camera. Dit is een instapmodel vanNikon, maar aan de kwaliteit van de foto’s is dat niet af te zien. De camera maakt 24.5 megapixel foto’s en kan ook in full hd filmen. Door de grote sensor krijg je veel scherpte diepte waar het onderwerp scherp is en de achtergrond wazig wat een professionele uitstraling geeft. Voor de hobby maak ik ook gebruik van een camera drone, namelijk de dji phantom 3. Dit is al een wat ouder type, maar heeft zijn dienst zeker bewezen.